Giften

10% van onze inkomsten geven we als gift aan een familie in het Centraal Azië. Hieronder een stukje over het werk wat ze doen.

Ik ben Laurens en samen met mijn vrouw en 2 kinderen zijn we werkzaam in de wijngaard van de Heere in Centraal-Azië. Vanwege de religieuze situatie in ons land kan ik echter niet vrij spreken over waar we exact wonen en werken.

We werken hier sinds 2013 met veel vreugde in Heere. Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk, maar het is een groot voorrecht om hier te wonen. Aangezien het een gesloten land is zijn we werkzaam in het onderwijs. Anders is het niet mogelijk om hier te blijven. In 2015 hebben we daarom samen met mijn schoonouders een onderwijscentrum gestart waar ik werkzaam ben als Engels leraar en mijn vrouw als Koreaans lerares, aangezien ze van Zuid-Koreaanse afkomst is. Je kan zeggen dat we een echt internationaal gezin zijn.

Allereerst verlangen we er na dat door ons werk kinderen en hun ouders goed opgeleid worden en toegerust voor de toekomst. Het onderwijs hier is niet altijd even goed. We zijn ervan overtuigd dat als werkers van de Heere we allereerst getrouw moeten zijn in het werk (het kleine) wat de Heere ons gegeven heeft zodat we ook in het grote (de verkondiging van de goede boodschap) getrouw kunnen zijn. Het doel van ons centrum is het bouwen van bruggen en relatie tussen verschillende culturen zodat we zodra de harten geopend worden het goede nieuws kunnen verkondigen.

We geven niet alleen onderwijs in specifieke vakken, maar ook hoe mensen hun leven weer op de rit kunnen krijgen. Van jong tot oud komen mensen naar ons centrum toe en we danken de Heere dat door de jaren heen mensen ook tot Hem zijn gekomen.
Daarom werken we ter ondersteuning van lokale gelovigen en gemeenten. In de toerusting in het woord, maar soms ook gewoon een luisterend oor of een schouder om op te huilen. We doen dit samen met een gemeenschap zowel lokaal als internationaal. Want in Hem zijn we 1 lichaam!