Zorgen voor de aarde

We vinden het belangrijk om te zorgen voor onze aarde. Niet alleen de met de producten die we verkopen, maar ook bij het kiezen van onze leveranciers.

We nemen onze verantwoordelijkheid

Al onze kledingleveranciers zijn aangesloten bij de Fair wear foundation. de fabrikanten die aangesloten zijn bij de Fair wear foundation beloven zich in te zetten voor beter salaris en goede werkomstandigheden. Daarnaast werken ze niet mee aan enige vorm van slavernij, kinderarbeid of discriminatie. Onze fabrikant doet ook bijdragen aan de Franse organisatie Redders Zonder Grenzen, doneert aan ziekenhuizen en dorpen waar onderdrukte vrouwen worden opgevangen. Tenslotte zetten ze zich in voor beter onderwijs.

Doordat we zelf verantwoordelijk zijn voor het bedrukken van de kleding weten we ook zeker dat goed geproduceerde kleding niet alsnog onder slechte omstandigheden bedrukt wordt.

Zorgen voor de aarde

Wij geloven dat we voor onze aarde moeten zorgen. God spreekt in de Bijbel over rentmeesterschap, dit houdt in dat we op de juiste manier omgaan met wat de Here ons heeft toevertrouwd. Om deze reden verkopen wij ook flessen, hiermee willen we de plastic soep tegen gaan. Door het gebruik van herbruikbare waterfles kan je gemiddeld bijna 70 wegwerp flesjes per jaar laten liggen!

Daarnaast is onze kleding gemaakt van een biologisch katoen mix en bestaan onze tasjes voor 100% uit biologisch katoen.