Over Reliance wear

Waarom Reliance wear bestaat

Reliance wear is een christelijk kleding merk opgericht door Jesse en Turpijn. Met Reliance wear willen wij christelijke kleding beschikbaar maken voor iedereen. Eerlijke kleding voor eerlijke prijzen. Ons doel is dat iedereen hun geloof kan laten zien met christelijke shirts, mondkapjes, truien, flessen en tassen. Op een stijlvolle manier je geloof laten zien. Daarom zeggen we bij Reliance wear: “Wear your faith”. Draag je geloof, en draag het met trots.

Waar Reliance wear voor staat

Reliance betekent vertrouwen, en dat is wat wij willen laten zien met onze kleding: ons vertrouwen op God. 

De christelijke kleding is een uiting van ons geloof. Hoewel op onze kleding dit vaak met 2 of 3 simpele woorden is uitgedrukt, gaat het dieper dan dat. Een bijbeltekst die daar bij hoort, volgens ons, is: Spreuken 3:5-6. Daar staat: “Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet alleen op eigen inzicht. Denk aan Hem bij alles wat je doet, dan baant Hij voor jou de weg.”

Voor elkaar zorgen

Wij geloven dat het goed is om ook voor elkaar te zorgen. Daarom ondersteunen wij zendelingen in Kazachstan. 10% van al onze inkomsten geven wij aan hun. Op die manier draag je met je shirt niet alleen bij aan het zichtbaar maken van ons geloof, maar ook het mogelijk maken van belangrijk werk. Meer over hun werk lees je hier.

Samenwerkingen

Wij werken ook samen met andere organisaties om ook hun zichtbaar te maken door middel van kleding. Van de verkochte shirts gaat een deel van de opbrengst naar de organisatie die vertegenwoordigd wordt op het shirt. Dit doen we bijvoorbeeld met Delight Worship en binnenkort met We Move Nederland. Daarnaast hebben we een éénmalige oplage van shirts mogen produceren voor TeenStreet Nederland

Meer weten?